fbpx

iPRF haj kezelés

I-PRF hajkezelés

A tükörbe nézve úgy látja, hogy a dús hajkoronája már nem a régi? Ha beletúr a hajába, a tömegét kevesebbnek érzi és már nem csak a hajmosás alkalmával, hanem minden egyes érintésnél hajhullást tapasztal? Ez a folyamat befolyásolhatja a kedvünket és az önbizalmunkat is, mind a munkában, mind pedig a magánéletünkben.

A technológia folyamatos fejlődésének, és a kiváló szakembereknek köszönhetően, ez a probléma is orvosolható az I-PRF terápiával, ami kimondottan a hajhullás megszüntetésére és hajhagymák növekedésének a fokozására lett kifejlesztve. Az I-PRF eljárásnál fontos kiemelni azt, hogy nem csak a női-, hanem a férfi hajvesztésnél is nagy hatékonysággal járó kezelés, ami igazoltan megállítja az aktív hajvesztést és erősíti a hajszálak szerkezetét.

A iPRF haj terápia, nem csak azoknak pácienseknek javasoljuk, akik hajhullástól szenvednek, hanem azoknak is, akik egészséges, szép és dús hajkorona mellett, gyorsabb hajnövekedésre vágynak.

 

Mi történik az iPRF hajnövesztő beavatkozás során?

Az eljáráshoz szükséges a páciens saját vénás vére, amit -szigorúan véralvadásgátló hozzáadása nélkül- a speciálisan erre kifejlesztett centrifuga segítségével, alkotóelemeire bontja és kiválasztja belőle a megfelelő frakciót. A felső vérlemezkékben kialakul a gazdag fibrin mátrix, amit a saját vérplazmával, vérlemezkékkel és őssejtekkel dúsítva injektáljuk a fejbőrbe. A kezelt területet lokális érzéstelenítéssel történik, így a krémnek köszönhetően szinte teljesen fájdalommentesen zajlik a beavatkozás. Végezetül szakorvosunk vékony tűvel beinjektálja a kívánt területre a saját IPFR kezelési anyagot.

Az ejlárás, a vérvétellel és annak előállítási folyamataival együtt, alig egy órát vesz igénybe.

Milyen eredményekre számíthatunk a kezelés után?

A bevatkozás után a hajhagymák szerkezete stimulálódik, ami hajnövekedéssel és jelentős hajdúsulással jár. Természetesen az eredmények a páciensek adottságaitól függően eltérő sikeresekkel járhatnak, minden esetben befolyásoló tényező a saját plazma minősége és a kopaszodás mértéke is. Az iPFR eljárást kúraszerűen érdemes elvégezni, 2-3 alkalommal ajánlott fél éven belül a sikeres végkifejlet érdekében.

Időpont kérés

 

ÁRLISTA

Kezelés Ára
arc + nyak 150.000 Ft
arc + nyak + dekoltázs 180.000 Ft
hajas fejbőr kezelése 8.000 Ft

 

    Vegye fel velünk a kapcsolatot:


    Biztonsági kód
    captcha