fbpx

PHILIPS Zoom orvosi fogfehérítés

A Hollywood-i mosoly már nemcsak a sztárok kiváltsága! Ajándékozd meg Magad és Szeretteidet új ragyogó mosollyal! Vakítóan hófehér fogak most hihetetlen áron, 5 év garanciával!!!
Ez nem egy kuponos fogfehérítés, amiben már oly sokan csalódtak…

A “CÍMLAPFEHÉR MOSOLY”, amitől az állak leesnek, az irigykedő pillantások megsokszorozódnak…

Bemutatunk egy olyan fogfehérítési eljárást, amivel Budapesttől Londonon át, egészen Hollywoodig mindenki maximálisan elégedett! A hófehér fogakért ma már nem kell annyit szenvedni, mint évekkel ezelőtt. Ma már nem kell miatta lemondani kedvenc szokásainkról, hogy fehér mosolyunkat megőrizzük.

Ma már elég csak annyi időt eltöltenünk a fogorvosi székben, mint a fodrászunknál. És, ami a legjobb: ma már nem csak villámgyorsan lesz az elszíneződött fogainkból “címlapfehér fog”, de akár 10 évig is megtartja új külsejét.

 

KÉRJEN IDŐPONTOT!

 

A sztárok kedvence fogfehérítés

A technika, ami miatt a Hollywoodi sztárok fogainak nem kell Photoshop. Biztonságos, elképesztően gyors, és szédületes végeredményt produkál. Két óra alatt 6-8 árnyalattal lesznek fehérebbek a fogaid… naná, hogy a filmsztárok is imádják a PHILIPS Zoom fogfehérítést! 

Phillips Zoom
Phillips Zoom

Miből áll a kezelés?

Az orvosi fogfehérítés során a fogszakorvos egy speciális fehérítő gél és LED fény segítségével gyakorol hatást a fogakban lévő pigmentekre. A kezelést csak fogszakorvos illetve dentálhigiénikus szakasszisztens végezheti, egy előre meghatározott protokollt követve.

A témában rengeteg a tévhit, akár a fogfehérítő fogkrémek hosszútávú hatásáról, akár a fogszakorvos nélkül végzett fehérítésről. A kívánt hatást és/vagy a tartósságot azonban egyiktől sem szabad elvárni. A Philips Zoom fogfehérítés teljesen megfelel az EU szabványoknak, a fehérítő anyag peroxidtartalma az előírt 6%. Úgy varázsol ragyogó mosolyt, hogy közben nem roncsolja a fogzománcot.

  1. Első lépésként speciális gélt kerül az ínyre, amely fény segítségével megszilárdul, maximális védelmet biztosítva így bárminemű irritációtól.
  2. Az előkészületek után a fogszakorvos feljuttatja a fehérítő zselét a fogak felszínére, melyet 15 percen át egy speciális LED lámpa fényével világít meg. Ezt a folyamatot a Páciens igényeitől függően háromszor vagy négyszer megismétli.
  3. A kezelés végeztével egy speciális lakk kerül a fogak felszínére, mely közvetlen a beavatkozás után segít az érzékenység elkerülésében.

Milyen eredmény érhető el?

A modern fogfehérítési megoldások klinikailag igazoltan nem okoznak fogérzékenységet, nem károsítják a fogzománcot. Az orvosi fogfehérítés nagy előnye, hogy bár mindössze 2 órát vesz igénybe, hatása mégis bizonyítottan tovább tart, mint bármely, otthon elvégezhető, hagyományos fogfehérítési módszer. Mindemellett a kezelés teljesen biztonságos, az emberi szervezetbe egyáltalán nem jut a fogfehérítő anyagból. Az íny, lágyrészek teljesen védve vannak a fehérítőanyagtól, nem marja a nyálkahártyát, nem lehet lenyelni, a teljes beavatkozás egy orvos vagy dentálhigiénikus szakasszisztens által kontrollált közegben zajlik.

Vannak hátrányok, kellemetlenségek?

A fehérítést követően néhány esetben felléphet enyhe fogérzékenység, azonban ez nem jelenti a fogak károsodását. Ez a kezelést követő 24-48 órán belül megszűnik.

Kinek ajánlott a beavatkozás?

Bárkinek, aki mosolyát fehérebb fogakkal szeretné ragyogóbbá varázsolni. Azon Pácienseknek, akik bármilyen fogpótlással, restaurációval rendelkeznek (pl.: korona, híd vagy tömés) javasolt a kezelés után 2 hetet várni, és ha szükséges, az esztétikai zónában ezeket csak ebben az időszakban megújítani, hogy az új, világosabb fogszínhez igazodjanak színben.

Ki megfelelő alany a beavatkozásra?

Fogfehérítésre jelentkező Páciensnek be kell töltenie minimum a 14. életévét. Megfelelő alany, akinek nincsenek szuvas fogai, és egészséges a fogínye, fogágya.

KÉRJEN IDŐPONTOT!

 

Mennyire biztonságos a beavatkozás?

A beavatkozás teljesen biztonságos, ám mindenképp javasolt a fehérítést megelőzően egy fogszakorvosi konzultáció. A fogszakorvos által történő szájvizsgálat során megvizsgálják a fogkő mennyiségét, illetve eltávolítják azt, professzionális fogtisztítás keretein belül. Mindemellett fehérítés előtt elengedhetetlen a szuvas fogak töméssel történő ellátása.

Hogyan készüljön fel a beavatkozásra?

A kezelést megelőzően javasolt egy fogszakorvos által történő állapotfelmérés, mely során megállapításra kerül, szükséges-e bármilyen beavatkozást elvégezni (pl.: professzionális fogtisztítás) a fehérítés sikeressége érdekében. Amennyiben a Páciens rendelkezik az esztétikai régióban (mely egy mosoly során mindenképp látható) régi töméssel, fogpótlással, ezek színe később elüthet az új fehérebb fogszíntől, ezért cseréjük a kezelés után indokolttá válhat.

Mi történik a beavatkozás során?

A maximális siker érdekében a kezelést megelőzően javasolt a professzionális fogtisztítás, irányított biofilm terápia.

KÉRJEN IDŐPONTOT!

Mennyire fájdalmas a beavatkozás?

A Philips Zoom fogfehérítés alapvetően fájdalommentes, egyéni fogérzékenység, szúró, belenyilalló fájdalom előfordulhat.

Meddig tart a kívánt hatás?

A fehérítés eredményét a Páciens életmódja nagyban befolyásolhatja. Optimális esetben, ha valaki a szájápolásra vonatkozó előírásokat és szakorvos javaslatait betartja, az eredmény akár 5 évig tarthat. A rendszeres fogorvosi kontroll természetesen ez alatt sem maradhat el.
Nagy mennyiségű színezőanyagot tartalmazó ételek, italok fogyasztása (pl.: kávé, tea, bor stb.) illetve dohányzás esetén érdemes évente egy kiegészítő, otthoni sínes fogfehérítést elvégezni, a hosszantartó hatás érdekében.

Jelentkezés:

    Vegye fel velünk a kapcsolatot:


    Biztonsági kód
    captcha