fbpx

I-PRF KEZELÉS

Az életkor előrehaladtával mind a hialuronsav, kollagén és elasztin mértéke csökken, így a bőrben lévő apró rostok betörnek és a ráncok kialakulnak. Szerencsére ma már léteznek olyan élvonalbeli öregedésgátló kezelések, mint a I-PRF eljárás, ami elősegítheti ezeket a természetes folyamatokat, így kevesebb ráncot, egyenletesebb bőr szerkezetet és bőrtónust eredményez. A beavatkozás az arcbőr megújítása mellett a nyak és dekoltázs állapotának javítására is kiválóan alkalmas. Ezenfelül az eljárás a hajhullás és hajszerkezet erősítésére is megoldással szolgál.

Az orvosi esztétikában egyre népszerűbbé vált a fiatalabb megjelenés elérése saját, vénásan vett vér használatával. Kutatások azt mutatják, hogy saját vérlemezkében lévő gazdag fibrinünk képes gyógyítani és regenerálni a szöveteket a testünk minden területén. A plazmában található vérlemezkék növekedési faktorokat tartalmaznak, amelyek serkentik a bőrszövetek helyreállítását és regenerálódását, valamint növelik új kollagén és elasztin termelést a fiatalosabb és ragyogóbb arcbőr érdekében. Ez a folyamat egészségesebb, rugalmasabb, ragyogóbb és fiatalosabb megjelenésű bőrt eredményez.

Orvosi konzultáció

Az első konzultáció alkalmával

 • szakorvosunk felméri a bőrének állapotát
 • és tájékoztatja Önt a kezelés menetéről.

Küldetésünk minden esetben az hogy a pácienseink álmát valóra váltsuk, így a konzultáció során nagy hangsúlyt fektetünk a kitűzött célok átbeszélésére.

Hogyan zajlik a I-PRF kezelés?

Az eljáráshoz szükséges a páciens saját vénás vére, amit -szigorúan véralvadásgátló hozzáadása nélkül- a speciálisan erre kifejlesztett centrifuga segítségével, alkotóelemeire bontja és kiválasztja belőle a felesleges anyagokat. A gép alacsony sebességgel pörgeti a páciens vérét, ami lehetővé teszi, hogy néhány nehezebb komponens – köztük az őssejtek – összekeveredjen a könnyebb vérlemezkékkel és plazmával. A felső vérlemezkékben kialakul a gazdag fibrin mátrix, amit a saját vérplazmával, vérlemezkékkel és őssejtekkel dúsítva injektáljuk a bőrbe. A kezelt területet lokális érzéstelenítéssel történik, így a krémnek köszönhetően szinte teljesen fájdalommentesen zajlik a beavatkozás. Végezetül szakorvosunk vékony tűvel beinjektálja a kívánt területre a saját, elkészített I-PFR kezelési anyagot.

Mennyi időt vesz igénybe a kezelés?

Első lépésben egy helyi érzéstelenítő krémet alkalmazunk a kezelt területen, ez 20-30 perc mire kifejti a hatását. A tényleges kezelés ezután kezdődik el, vérvétellel és annak előállítási folyamataival együtt, alig egy órát vesz igénybe.

Gyógyulás és utókezelés I-PRF protokoll esetén

A PFR eljárás után, szinte egyből visszatérhet a megszokott mindennapjaihoz! A szakorvosunk által javasolt óvintézkedéseket érdemes betartani, az eredmények maximalizálása és a kezelés utáni duzzanat vagy bőrpír minimalizálása érdekében. Egyéntől függően enyhe bőrpír, duzzanat és apró véraláfutások keletkezhetnek a tűszúrások körül, de ez pár nap alatt elmúlik. A fizikai behatásoktól és a napsütéstől védeni kell a kezelt bőrfelületet.

Milyen előnyökkel jár a kezelés?

 • Bőrünk fiatalosabb lesz, mint valaha
 • A hatóanyag komponens serkenti az elasztin és a kollagén termelést
 • Javítja a bőr tónusát és textúráját
 • Halványítja a pigmentfoltokat
 • Megoldással szolgál az aknés hegek kezelésére
 • Felveszi a harcot a hegekkel
 • Üde, és feszes bőrt biztosít

Milyen eredményekre számíthatunk a kezelés után?

A PFR terápiának köszönhetően az arcbőr visszanyeri rugalmasságát és fiatalos megjelenését. A ráncok láthatóan csökkennek, javul a bőr szerkezete, textúrája és a tónusa is. Természetesen az eredmények a páciensek adottságaitól függően eltérő sikeresekkel járhatnak, minden esetben befolyásoló tényező a saját plazma minősége és a bőrünk állapota is. Az I-PFR eljárást kúraszerűen érdemes elvégezni, 2-3 alkalommal ajánlott fél éven belül a sikeres végkifejlet érdekében.

  Vegye fel velünk a kapcsolatot:


  Biztonsági kód
  captcha