fbpx

SKIN BOOSTER KEZELÉS

Ha fiatalosabb, ragyogóbb és simább bőrt szeretne a Skin Booster a tökéletes választás. Az idő haladtával bőrünkben található hialuronsav mennyisége folyamatosan csökken. Ez a bőr látványos romlását eredményezi, hiszen a bőr minősége romlik, dehidratáltá válik, ezáltal felületi ráncok, és elmélyülő ráncok jelennek meg.

A hialuronsav azonban műtéti eljárás nélkül könnyen pótólható. A Skin Booster kezelés nem a hagyományos hialuronsavas feltöltések által történő volumenpótlásra szolgál, hanem a bőr középső rétegében fejti ki hatását, normalizálja a hidratációt, ezáltal megfiatalítja a bőrt.

Kinek ajánljuk a Skin Booster kezelést?

Amennyiben észrevette már az arcán, a nyakán, dekoltázsán vagy kézfején az öregedéssel együtt járó kezdeti ráncokat, úgy a Skin Booster kezelést Önnek ajánljuk. A kezelés hosszú távú megoldást nyújt, hiszen a hialuronsav mélyen hidratálja a bőrt, és a mikrontűszúrások elősegítik a kollagéntermelést.

A kezelést nők és férfiak is egyaránt igénybe tudják venni nálunk.

 

A Skinbooster előnyei

 • Szakorvosi konzultáció
 • Az eredmény már az első alkalomtól látható
 • Gyors, 15-20 perces beavatkozás
 • A bőr állagát és szerkezetét fiatalítja meg
 • Svájci TEOSYAL töltőanyag használata
 • Természetes módon fiatalítja a bőrt
 • Remekül kombinálható egyéb esztétikai kezelésekkel

 

A kezelés folyamata

Konzultáció

Mint minden kezelésünket a Skin Booster kezelést is egy átfogó konzultációval kezdjük. Ilyenkor szakorvosaink felmérik bőre állapotát és az Ön igényeit. Ezután személyre szabott javaslatot teszünk: összeállítjuk kezelési tervét és teljeskörű tájékoztatást nyújtunk a Skin Booster kezelés folyamatáról és a felhasználandó hialuronsav minőségéről és mennyiségéről.

A kezelés alatt

A kezelést minden esetben plasztikai szakorvos végzi. A kezelés előtt megtisztítjuk a bőrfelületet és érzéstelenítjük, majd a hialuronsavat egy vékony tű segítségével a szövetek középső részébe juttatjuk. A kezelés fádalommentes és körülbelül 15-20 percet vesz igénybe. A kezelés folyamán 3 ml Redensity1 töltőanyagot jutattunk a bőrbe. Skin Booster kezelést követően pedig, 1 ml RH1 anyagot injektálunk be a hajszálerek feltöltéséért.

A kezelés utáni időszak

A kezelés után azonnal visszatérhet a mindennapi teendőihez, de a beavatkozást követő két hétben kerülje a szoláriumozást, napozást, arcmasszázst és a megerőltető edzést. Előfordulhat bőrpír, duzzanat, enyhe bevérzés, de ezek néhány nap múlva elmúlnak.

A skinbooster kezelés eredménye azonnal látható, már egyetlen kezelés után is. A Skin Booster a bőr állagát és szerkezetét fiatalítja meg így eredményez fiatalosabb, hidratáltabb és simább bőrfelületet. A tartós eredmény elérése érdekében 2 alkalmas kúra elvégzését ajánljuk, alkalmanként 4-6 hetes különbséggel.

 

ÁRLISTA

Kezelés Ára
Skin Booster kezelés 3ml 285.000 Ft

 

  Vegye fel velünk a kapcsolatot:


  Biztonsági kód
  captcha