fbpx

Hyaluronsavas ajakfeltöltés svájci precizitással és minőségben – TEOSYAL® RHA KISS

Ajkaink formája – mosolyunk mellettaz egyik legkifejezőbb része az arcunknak. A megjelenésünkhöz elválaszthatatlanul hozzátartozik, egy kiemelt stílusjegyünk.

Naponta beszélünk, nevetünk, az ajkakkal érzelmeket fejezünk ki, mindezeket pedig a legtermészetesebb módon és formában. Ápolni és hidratáltan tartani, a szépségének és egészségének megőrzése érdekében, a napi rutinunk része kell, hogy legyen. Ajkaink külső hidratáltsága mellett a belső hidratáció szerepe is hangsúlyos, hiszen ezáltal volument és határozott vonalat adva, még szebbé varázsolhatjuk őket.

Már az Implant Központban is elérhető a TEOSYAL® RHA KISS kezelés, melynek innovatív formulája a legközelebb áll a bőrünkben található természetes hialuronsavhoz. A Teoxane laboratóriumai kifejezetten, extrém rugalmas textúrájú töltőanyagot terveztek, hogy természetesen eggyé váljanak az ajkakkal és a mimikai mozgáshoz leginkább alkalmazkodjanak.

Amennyiben szeretnénk természetes üdeséget kölcsönözni ajkainknak és nem kívánunk hirtelen túl nagy változást sem, inkább a fokozatosság hívei vagyunk, a 0.7 ml-es hialuronsav injekció ideális az első ajak kezeléshez, hogy kiemelje azok szép kontúrját, és finoman megnövelt térfogatot adjon, illetve javítsa természetes alakjukat. 

Élvezzük ragyogó mosollyal az életet, személyre szabott volument és elegáns üdeséget adva ajkainknak!

Időpont kérés

A kezelés az alábbiakat biztosítja

A TEOSYAL RHA® KISS-szel végzett ajakfeltöltés, amivel finoman teltté és egészségesen hidratálttá varázsolhatjuk mosolyunkat, a  0,7 ml-es kiszerelésének köszönhetően nem kell tartanunk attól, hogy túlzásnak érezzük majd a végeredményt!

A titokzatos RHA kifejezés, rugalmas hialuronsavat takar: ez az innováció olyan hialuronsav molekulát biztosít, amely a szervezetben megtalálható formájához legközelebb áll. Így könnyen alkalmazkodik a szöveteidhez, evvel gyors gyógyulást és természetes hatást biztosít.
A Teoxane az egyetlen laboratórium, ahol rugalmas hialuronsavat állítanak elő, hogy minél hosszabb hidratációt érjenek el, ez a svájci innováció pedig már nemcsak injekcióban, hanem a 3D Lip segítségével kozmetikumként is elérhető. A 10 ml-es kiszerelésű termék egész nyáron hidratációt, a kellemes fénye pedig finom megjelenést biztosít. Hialuronsav formulája nem tapad és lassan szívódik fel, ellenállóvá teszi az ajkakat, a legnagyobb forróság vagy a vízparti szelek kihívásaival szemben is. A ceramidok, a kollagén mikrogömbök és a hialuronsav erőteljes kombinációjának köszönhetően a TEOXANE 3D Lip finoman megnövelt térfogatot ad, illetve az ajkak természetes alakját javítja, varázslatos teltséget adva, hosszantartó hatást biztosítva.

 

ÁRLISTA

Kezelés Ára
Hialuron töltés/ ml 130.000 Ft
Ajaktöltés 130.000 Ft
 

KÉRJEN IDŐPONTOT!

    Vegye fel velünk a kapcsolatot:


    Biztonsági kód
    captcha