fbpx

ALL-ON-4 ® protokoll

El tudja képzelni, milyen érzés lehet reggel még gyulladt, mozgó fogakkal, vagy fogak nélkül ébredni, és aznap este már az új rögzített fogpótlással hazatérni?

Az Implant Központ Budában, szakorvosaink segítségével mindez lehetséges.

Ön akár egyetlen nap leforgása alatt, egyetlen beavatkozással megkapja új, fix fogpótlását. Az eljárást nemcsak azon pácienseinknek ajánljuk, akik már teljes foghiánnyal küzdenek, és instabil, kivehető fogpótlásuk megkeseríti hétköznapjaikat. Kitűnő megoldás akkor is, ha Ön még nem vesztette el fogait, de a meglévő fogak régóta mozognak, vagy a fogágy egészségi állapota már nem megfelelő.

Már nem emlékszik rá, mikor mosolygott szerettére utoljára önfeledten, vagy mikor nem aszerint rendelt az étteremben, hogy mit tud elrágni probléma nélkül?

Az ALL-ON-4® olyan kompromisszummentes megoldás, ami teljes fogsor pótlást ad, a lehető legmodernebb formában. Az ALL-ON-4® protokoll eredményeképpen a teljes fogívét visszanyerheti, és a fogsor csupán 4 implantátumon rögzül.

Időpont kérés


Az ALL–ON–4® implantációs módszernek köszönhetően a fog nélküli mindennapok kellemetlenségei már a múlté. Az fogimplantációt forradalmasító eljárás során egyetlen nap alatt lezajlanak a kezelés különböző lépései, nem szükséges heteket, vagy akár hónapokat fogak nélkül tölteni. Ön a beavatkozás napján magabiztos mosollyal távozhat klinikánkról.
Ezzel nem csak időt, pénzt is spórolunk Önnek, de talán ami a legfontosabb: megkíméljük Önt a teljes fogatlanság okozta lelki traumától. Nem kell kiesnie hetekre, vagy akár hónapokra a megszokott hétköznapi rutinjából.

Kérjük, tekintse meg az All-on-4® protokollról készült animációs videónkat:

Rendelőnkben a speciális beavatkozás során állcsontonként általában 4 darab titán fogimplantátum speciális pozícióban kerül beültetésre, ezekre rögzítjük a fix fogpótlást.

A fogpótlásokat saját, helyben működő fogtechnikai laborunkban készítjük el. Fogtechnikusaink személyesen konzultálnak Önnel, annak érdekében, hogy közösen megteremtsük Önnek a megálmodott mosolyt, és teljes mértékben megvalósíthassuk egyéni elképzeléseit.

Időpont kérés

Fogpótlás akár egyetlen nap leforgása alatt, egyetlen beavatkozással!

A kezelés különböző fázisai közben egy privát pihenőszobát biztosítunk, mely lehetővé teszi, hogy amíg fogpótlása elkészül, Ön a műtétet végző orvosán és az asszisztencián kívül senki mással ne találkozzon. Segítünk, hogy az Ön számára újra mindennapi rutinná váljon az önbizalommal teli mosoly és a felszabadult nevetés.

Amennyiben további kérdései lennének, hogy is zajlik pontosan a kezelés, kérjük foglaljon egy konzultációs időpontot klinikánkon.    Biztonsági kód
    captcha