fbpx

Karisma , mint 2022 Világújdonsága

Maga a Karisma egy természetes és innovatív töltőanyag, amely kémiai szerek használata nélkül készült.

A KARISMA kezelés egy olyan invazív , kollagén stimulációs kezelés, amely természetes módon ellensúlyozza a bőröregedés folyamatát.

Hatása rövid időn belül látható, a bőr visszanyeri fiatalos ragyogását, rugalmasságát és hidratáltságát. A kezelés fájdalommentes, csak minimális kellemetlenséggel jár, akár ebédidőben is elvégezhető. Előnye, hogy hatása akár egy évig is megmarad, miközben megőrzi az arc természetes vonásait.

A piacon lévő legkiemelkedőbb bőrkiegyenlítő kezelésként is említik, hiszen elősegíti a bőr regenerálódását, serkenti a kollagén képződést, feltölti és kiegyenlíti a bőr egyenetlenségeit , így kiváló hegek kezelésére is. A kezelt terület látványosan megfiatalodik, jelentősen javul a bőr hidratáltsága,feszessége és rugalmassága.

A töltőanyagot tűvel, vagy kanül segítségével juttatjuk be a bőrfelszín alá. A KARISMA kezelést kizárólag szakorvos végezheti, és jól kombinálható más orvos esztétikai kezelésekkel.

Időpont kérés

Mi a Karisma?

A Karisma a legújabb soft filler alapanyag, amely nagy molekulasúlyú nem keresztkötött hialuronsavat, pro-kollagént (a kollagén egy láncát), valamint karboxi-metil-cellulózt tartalmaz. A hialuronsav antioxidáns hatású, rendkívül jól hidratál, és a kezelést követően azonnal látható az eredménye.

A kollagén láncok a hiányzó kollagén visszatermelődését segíti elő, a karboxi-metil-cellulóz pedig öregedésgátló hatással rendelkezik. A hármas kombináció a különleges összetételénél fogva fokozza a fibroblasztok kollagén termelését.

Fontos, hogy a termék kémiai szerek használata nélkül készült, teljesen természetes anyag , biokompatibilis a bőr veleszületett regenerációs képességét segíti elő. Korábban a kollagént állati szövetekből nyerték ki. Több évtizedes kutatómunka eredménye a selyemszálból nyert kollagén, amelyet géntechnológiával állítanak elő.

Miért fontos a Kollagén a bőr szempontjábôl?

A bőr száraz tömegének jelentős részét (75 %) kollagén teszi ki. 25 féle Kollagén molekulát különböztetünk meg egymástòl. A leggyakoribb az I-es típusú kollagén, amely a bőr megfelelő rugalmasságát, és tónusát biztosítja és melyet a fiatalság kollagénjének is hívunk.

40 éves kortól a bőrben folyamatosan csökken a kollagén, így az arc fakóbbnak, fáradtabbnak tűnik, és a ráncok mélyülnek. A kollagénrostok hiánya vezet az erek,inak és a bőr sérülékenységéhez. A kezelés célja, hogy a fibroblaszt sejteket új, I-es típusú kollagén termelésére ösztönözze.

Időpont kérés

A Karisma kezelés előnyei:

Nagy előnye, hogy az arcformát nem változtatja meg, így ideális azok számára, akik ódzkodnak a hagyományos arcfeltöltéstől. A kezelés célzottan alkalmazható a kezelendő területen, illetve az egész arcon. A töltőanyag nem allergizál, kiváló az allergiára hajlamos bőrű páciensek esetében is. Javítja az arckontúrt, és gyengéd liftinghatással rendelkezik, a bőr hidratálttá ragyogóvá válik. Más biostimulációval összehasonlítva kevesebb ismétlést igényel.

Alkalmazási területei

Elsősorban az arc, nyak, dekoltázs és kézfej fiatalítására használják. Eredményesen kezelhető például a halánték, a szemöldök környéke, a szem alatti karikák, az ajak, a Marionett ránc, a nasolabiális redő, az áll és az állvonal.

KINEK JAVASOLJUK?

Leginkább 30 év felett, a kezelés nemcsak a már meglévő ráncok eltüntetésére szolgál, hanem megelőzésre is kiváló: bőrszépítő,feszesítő pórusösszehúzó , homogenizálja a bőr színtônusát, fiatalít.

KINEK NEM JAVASOLJUK?

  • Akik hajlamosak a hipertrófiás hegek kialakulására
  • Akiknél autoimmun betegség vagy immunterápia áll fenn
  • Akik túlérzékenyek a termék összetevőivel szemben
  • Terhesség vagy szoptatás esetén
  • 18 év alatti pácienseknek.
  • Illetve nem alkalmazzuk olyan területeken, ahol gyulladásos és/vagy fertőző bőrfolyamatok vannak (pl. akne, herpesz stb.).

KEZELÉS ELŐTT

A kezelés előtt minden esetben egy előzetes konzultációra van szükség , ahol a szakorvos felméri a páciens bőrállapotát és az egyéni adottságait. A Karisma kezelés jól kombinálható más esztétikai kezelésekkel, a szakorvos javaslatot tehet a páciens számára legoptimálisabb kezelésre/kezelés kombinációra.

A KEZELÉS MENETE

Először a kezelendő bőrterületet megtisztítjuk, és érzéstelenítő krémmel bekenjük. A hatóidő letelte után a töltőanyagot sok apró tűszúrással, vagy kanül segítségével juttatjuk be a bőrfelszín alá, ahol pár nap alatt egyenletesen eloszlik. Maga a kezelés fájdalommentes, és az érzéstelenítéssel együtt kb. egy órát vesz igénybe.

ESETLEGES MELLÉKHATÁSOK, KEZELÉSEK

A Karisma kezelés , mint más egyéb tűvel végzett kezelésekhez hasonló kellemetlenségekkel jár, enyhe duzzanat, bőrpír előfordulhat, amelyek pár óra múlva maguktól megszűnnek. A beadás helyén előfordulhat bevérzés, amely 1-2 hét alatt teljesen

HÁNY KEZELÉSRE VAN SZÜKSÉG?

A kezelés hatása azonnal látható, a bőr enyhén megemelkedik, a ráncok és a bőregyenetlenségek kisimulnak. Az eredmény általában 6-12 hónapig megmarad. Az időtartam páciensfüggő, nagyban befolyásolja a páciens életkora, bőrminősége, életmódja, stb.

A KEZELÉS HATÁSA

A páciens egyéni adottságaitól függően általában 2-3 kezelés elvégzése javasolt 4 hetes szünettel. A szép esztétikus eredmények fenntartása érdekében érdemes a kezelést 6 hónap múlva megismételni.

 

ÁRLISTA

Karisma kezelés
Karisma kezelés 2 ml 150.000.-

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot:


    Biztonsági kód
    captcha