fbpx

STRAUMANN® PRO ARCH KONCEPCIÓ

El tudja képzelni, milyen érzés lehet reggel még gyulladt, mozgó fogakkal, vagy fogak nélkül ébredni, és aznap este már az új rögzített fogpótlással hazatérni?

Az Implant Központ Budában, szakorvosaink segítségével mindez lehetséges.

Ön akár egyetlen nap leforgása alatt, egyetlen beavatkozással megkapja új, fix fogpótlását. Az eljárást nemcsak azon pácienseinknek ajánljuk, akik már teljes foghiánnyal küzdenek, és instabil, kivehető fogpótlásuk megkeseríti hétköznapjaikat. Kitűnő megoldás akkor is, ha Ön még nem vesztette el fogait, de a meglévő fogak régóta mozognak, vagy a fogágy egészségi állapota már nem megfelelő.

Már nem emlékszik rá, mikor mosolygott szerettére utoljára önfeledten, vagy mikor nem aszerint rendelt az étteremben, hogy mit tud elrágni probléma nélkül?

STRAUMANN®PRO ARCH koncepció olyan kompromisszummentes megoldás, ami teljes fogsor pótlást ad, a lehető legmodernebb formában. A STRAUMANN® PRO ARCH koncepció eredményeképpen a teljes fogívét visszanyerheti, és a fogsor csupán 4 implantátumon rögzül.

Időpont kérés


A Pro Arch implantációs módszernek köszönhetően a fog nélküli mindennapok kellemetlenségei már a múlté. Az fogimplantációt forradalmasító eljárás során egyetlen nap alatt lezajlanak a kezelés különböző lépései, nem szükséges heteket, vagy akár hónapokat fogak nélkül tölteni. Ön a beavatkozás napján magabiztos mosollyal távozhat klinikánkról.
Ezzel nem csak időt, pénzt is spórolunk Önnek, de talán ami a legfontosabb: megkíméljük Önt a teljes fogatlanság okozta lelki traumától. Nem kell kiesnie hetekre, vagy akár hónapokra a megszokott hétköznapi rutinjából.

Kérjük, tekintse meg az STRAUMANN® PRO ARCH koncepció készült videónkat:


Miért szeretik a fogorvosok a Straumannt?

Hiszünk abban, hogy aki úgy dönt, hogy implantátumot választ, egy egész életre szóló döntést hoz. Hiszünk abban, hogy az ilyen kezeléseknek meggyőző előnyei vannak a hagyományos terápiákhoz képest. Sok esetben ez az egyetlen módja az esztétikus kinézet hosszú távú helyreállításának. Ez a mód viszont műtéti beavatkozást és tetemes mennyiségű pénzt igényelhet. Ebben az esetben viszont miért ne a legjobb termékeket és megoldásokat ajánló, legjobb szakembereket hallgatná meg?

A fogpótlásokat saját, helyben működő fogtechnikai laborunkban készítjük el. Fogtechnikusaink személyesen konzultálnak Önnel, annak érdekében, hogy közösen megteremtsük Önnek a megálmodott mosolyt, és teljes mértékben megvalósíthassuk egyéni elképzeléseit.

Időpont kérés

Fogpótlás akár egyetlen nap leforgása alatt, egyetlen beavatkozással!

A kezelés különböző fázisai közben egy privát pihenőszobát biztosítunk, mely lehetővé teszi, hogy amíg fogpótlása elkészül, Ön a műtétet végző orvosán és az asszisztencián kívül senki mással ne találkozzon. Segítünk, hogy az Ön számára újra mindennapi rutinná váljon az önbizalommal teli mosoly és a felszabadult nevetés.

Amennyiben további kérdései lennének, hogy is zajlik pontosan a kezelés, kérjük foglaljon egy konzultációs időpontot klinikánkon.    Biztonsági kód
    captcha