fbpx

JOVENA, ÚJ GENERÁCIÓS PLAZMA KEZELÉS

 A MŰTÉT NÉLKÜLI ARCPLASZTIKA

A Jovena kezelés egy új, innovatív esztétikai eljárás, amely szike nélkül eltávolítja a megereszkedett és felesleges bőrt, a struktúra érintése nélkül, így minden felületi sérülést elkerülve. A pácienseink számára a kezelés valódi alternatívát jelent különböző plasztikai beavatkozások ijesztő kilátásaival szemben.  Lenyűgöző eredményeket látunk esztétikai és bőrgyógyászati ​​indikációk esetén is.

Az eljárás gyors, kíméletes és hatékony, ennek köszönhetően a kezelési idő lerövidül, viszont a hatékonysága fokozódik.  Nem-invazív eljárás, mely nagyobb területeken is alkalmazható, nemcsak a szemhéjra fókuszálva, hanem az arcra, nyakra, dekoltázsra  hegesedésre, illetve striák kezelésére is megoldással szolgál.

Hogyan működik a Jovena kezelés?

A készülék kis pontok sorozatát hozza létre a bőrön, amelyek azonnali reakciót váltanak ki – a szövet megfeszül, megemelkedik, kontúrozódik és megújul. A kezelés során a plazmát, a negyedik halmazállapotot, használjuk fel ennek a hatásnak az eléréséhez. A levegőből származó gázok ionizálódnak, ezáltal kis elektromos ív keletkezik. Felmelegítik a szövetet, ezért nincs ideje elégni, egyszerűen elpárolog, szublimál. Ezeket az elektromos íveket egy bizonyos probléma kezelésére használják, miközben a környező bőr érintetlen marad. A páciensek biztonsága kiemelten fontos, a Jovena jelenleg az egyetlen készülék, amely frakcionált plazmát használ, vagyis az eszköz, a kezelés során nem lépi túl az előre beállított hőmérsékletet. A legérzékenyebb területeken sem tudunk ártani a bőrnek, stabilizált plazma adagolásának köszönhetően.

Kinek ajánljuk?

A plazma kezelés számos bőrproblémára, valamint az arc különböző területeinek megfiatalítására használható, és minden bőrtípuson biztonságosan alkalmazható. A Jovena kezelés  a szemhéjon elképesztő eredményekkel jár: hatásuk hasonló a szemhéjplasztikai eljáráshoz, de hegesedés nélkül, a felépülési időszak lerövidültével lenyűgöző végeredményt nyújt. Ugyanez a kezelés alkalmazható a ráncok, hegek, striák és különböző bőrelváltozások, bőrfelesleg eltávolítására.

Hogyan zajlik a kezelés?

Először érzéstelenítő krémet viszünk fel a kezelendő területre, és körülbelül 25 percig hatni hagyjuk. Nem-invazív, így kezelés során rövid bizsergés érzékelhető . A gyógyulás teljesen fájdalommentes. Duzzanat előfordulhat a kezelt területen, de 2-3 napon belül eltűnik.

Mennyi ideig tart a kezelés?

A kezelendő területtől függően a kezelés körülbelül 30-60 percig tart. Ez magában foglalja az érzéstelenítő krém felvitelének idejét is a kezelt területen.

Utókezelés

A kezelést követően fényvédő krém felvitele és napszemüveg használata szükséges (a szem lifting kezelések után). A kis kéreg 5-7 nap alatt lehullik, a bőr pedig 6-8 hét után teljesen megújul.

Miért a plazma kezelésre essen a választásod?

  • Hosszan tartó eredménnyel szolgál
  • Gyors és hatékony eljárás
  • Nem-invazív
  • Kíméletesebb a bőrrel szemben
  • Rövid a felépülési idő
  • Nincs öltés vagy vágás a bőrön

Ha tartasz az invazív beavatkozásoktól, de már régóta gondolkozol azon, melyik eljárás lenne számodra a legmegfelelőbb az arcod, nyakad akár a dekoltázsod megfiatalítására, akkor jelentkezz be a Jovena plazma kezelés esztétikai szolgáltatásunkra, amely az műtét nélküli arcplasztika jövője!

 

ÁRLISTA

Kezelés Ára
felső szemhéj 120.000 Ft
alsó szemhéj 120.000 Ft
alsó+felső szemhéj 180.000 Ft
arc, nyak, dekoltázs, arc+nyak, arc+nyak+dekoltázs, kézfej, has, kar az ár a kezelt terület nagyságától függően kerül meghatározásra
 

Vegye fel velünk a kapcsolatot:


    Biztonsági kód
    captcha