fbpx

Prémium infúziós koktélok

Az Implant Központ Buda kínálatában már elérhetőek olyan prémium infúziók, melyek egyedülálló hatóanyag összetétellel kínálnak komplex megoldást.

A prémium minőség iránti elkötelezettségünkkel összhangban kiemelkedő infúziós terápiáinkat ajánljuk kedves pácienseink figyelmébe, amelyek olyan problémákra nyújtanak megoldást pácienseink számára, mint a betegségek és műtét utáni rehabilitáció, az immunrendszer erősítése, a stressz csökkentése, szellemi és testi teljesítmény növelése, valamint az ízületi fájdalmak, fejfájás és mozgásszervi fájdalmak csökkentése.

Hogyan alkalmazhatóak az infúziós terápiák?

A prémium infúziók fő jellemzője, hogy magas hatóanyag tartalommal rendelkeznek, így alkalmazásuk kúraszerűen történik. Azért, hogy a kúra hosszú távon is sikeres maradjon, 4-6 hetente érdemes megismételni a kezelést.

Az infúziós terápiák sajátossága, hogy kombinálhatóak, így szakorvosaink személyre szabott, egyedi kezeléssorozatot tudnak kialakítani minden páciens számára.

A prémium infúzió egy rendkívül gyors és hatékony eljárás. Hozzávetőlegesen 40 percet szokott igénybe venni, így akár egy kozmetikai kezelés során is alkalmazható.

Bejelentkezés

Elérhető infúziós terápiák központukban:

1. Pain stop – migrén és fájdaloműző koktél

Magyarországon egyedülállóan magas rezveratrol és kurkuma tartalommal szembeszáll a krónikus fájdalom és öregedés okozta oxidatív stressz ellen. A két fő összetevője igazi nagyágyú.

1. Kurkuma: az egyik legerősebb természetes gyulladásgátló szer, gátolja a gyulladáskeltő anyagok képződését, segítséget nyújt a UV sugárzás, a szabad gyökök, a sejtszintű oxigénhiány (pl. dohányzás esetén) és a fertőzések okozta gyulladások leküzdésében.

2. Rezveratrol: serkenti a sejt erőműveinek (mitokondriumok) működését, fokozza a hosszú-élet (szirtuin) gének aktivitását, megakadályozza a DNS rövidülését, javítja a szénhidrát-anyagcserét.

Kinek ajánljuk?

 • Fejfájással, migrénnel küzdőknek,
 • Akut-és krónikus fájdalmak esetén,
 • Izom és ízületi fájdalmak, mozgásszervi panaszokra

Terápia menete:

 1. hét: kurkuma+rezveratrol / vagy csak a kurkuma
 2. hét: DMSO + magnézium 1500mg, fájdalom esetén

130.000 Ft / 1 alkalom – 40 perc

Bejelentkezés

2. Dental fusion – Fogászati felkészítő koktél

Nagyobb fogászati beavatkozások vagy fogászati implantáció és csontpótlás előtt állónak ajánljuk a PMM Dental infúziós koktélt. Hatóanyagai segítenek a műtét előtt a test felkészítésére, illetve elősegítik a műtét utáni regenerációt.

Az infúzió fő hatóanyagai: C-vitamin 25g, Mg, Prolin, Taurin, L-carnitin, Glutation, Cink, Folsav, B2-vitamin, Procain

Kinek ajánljuk?

 • Azoknak, akik fogászati implantáció vagy szájsebészeti beavatkozás előtt állnak.

99 000 Ft / 1 alkalom

Bejelentkezés

3. Immun boost – Immunerősítő koktél

Ezen infúzió összetétele két okból is prémium: egyrészt a hatóanyag tartalma kiemelkedően magas mennyiségben tartalmaz gluthationt, illetve mivel szabadalmaztatott komplexbe van zárva, ezért sokkal nagyobb arányban hasznosul.

De mire is jó a gluthation?

Szervezetünk által termelt legerősebb antioxidáns. Intravénás bevitele segít az erőnlét gyors visszanyerésében, az immunrendszer megerősítésében, növeli a szervezet ellenállképességét, segíti a méregtelenítési folyamatokat.

Mikor ajánljuk az Immun boost infúziót?

Ajánljuk vírusos vagy bakteriális fertőzések utáni regeneráció elősegítéséhez (pl. poszt-covid), műtétek után, akut és krónikus stresszhelyzetekben.

Kinek ajánljuk?

 • Akik szeretnék immunrendszerünket erősíteni,
 • Műtét utáni regenerálódásra,
 • Vírusos-és bakteriális megbetegedések utáni regeneráció elősegítésére.

Hatóanyagok:
-Glutation (3000 mg)
-kombinálható: folsav vagy A, D, E, K-Vitaminnal és kurkumával

99 000 Ft / 1 alkalom – 30 perc

Bejelentkezés

4. Anti- stress – Relaxációs koktél

Felgyorsult, stresszes világunkban a belső energia készleteink hamar kimerülnek. Fáradékonyak, fásultak, rosszkedvűek, depressziósak leszünk.

Ennek az infúziós kúrának köszönhetően, már az első kezelés után érezzük a bizsergést, elkezdődik az energiaraktárak feltöltése, visszatér a lendület, a gyors reakcióidő, a jó közérzet az életünkbe. A magas C-vitamin, B vitamin, ásványianyag és iontartalma következtében ajánljuk mindenkinek, akik hosszabb betegség utáni töltődésre, gyorsabb felépülésre vágynak, vagy stresszes életmódot folytatnak.

Kinek javasolt?

 • Mindennapi stresszt csökkenteni vágyóknak.
 • Megterhelő fizikai vagy szellemi tevékenységet végzőknek.
 • Azoknak, akik szeretnének kiegyensúlyozottabbak lenni.
 • Olyan pozíciókban dolgozóknak, akik nagy felelősséggel rendelkeznek: managerek, sportolók, művészek, vezetők.

Hatóanyagokkal:
-B-vitamin, komplex (B1, B2, B3, B6, B12) + C- vitamin + magnézium
-kombinálható: folsavval vagy A, D, E, K-vitaminnal

99 000 Ft / 1 alkalom – 30 perc

Bejelentkezés

5. All-in beauty – A szépség esszenciája

Külső és belső szépségünk elérésében a legjobb támogatást PMM beauty force infúziónk biztosítja, mellyel nemcsak külső, hanem teljes belső megújulást érhetünk el.

Válogatott hatóanyagainak köszönhetően már az első kezelés után is jelentős változást tudunk elérni: bőrünk ragyogóbb lesz, hajunk dúsul és gyorsabban növekszik, az agytevékenységet támogató összetevőinek köszönhetően koncentrációnk javulni fog, közérzetünk jobb lesz.

Kinek ajánljuk?

 • Azoknak, akik ragyogó bőrre vágynak,
 • Akik fiatalodni szeretnének,
 • Akik szeretnék, hogy hajkoronájuk egészséges és dús legyen,
 • Akik gyakran végeznek magas szintű koncentrációt igénylő feladatokat,
 • Azoknak, akik közérzetükön szeretnének javítani.

Hatóanyagok:
-B2, B5, B6-vitaminok, cink, D-vitamin
-kombinálható rezveratrollal (a második kúrában)

A terápia menete:
1. hét: Beauty csomag
2. hét: rezveratrollal kombinálva csomag

79 000 Ft / 1 alkalom – 30 perc

Bejelentkezés

6. Energy&Focus – Sport koktél, turbó hatás a szervezetnek

Kifejezetten élsportolók számára kifejlesztett infúzió koktél, mely segít a állóképesség növelésében és az izomépítés fejlesztésében. Az infúzió nem minősül doppingszernek, így porfi és hobbi sportolók is bátran igénybe vehetik.

A szájon át történő aminosavak fogyasztásával ellentétben, az infúzió hatékonyabban tud hasznosulni és gyorsabban fejti ki hatását.

Kinek ajánljuk?

 • Élsportolók számára
 • Fizikai munkát végzőknek,
 • Aktív, sportos életet élők számára.

99 000 Ft / 1 alkalom – 30 perc

Bejelentkezés

7. Whitening Force – A hamvas, tökéletes bőr koktélja

A whitening force regenerálja a bőrt, segít csökkenteni az UV sugárzás, szennyezett levegő, valamint helytelen életmód okozta károkat.

Halványítja a pigmentfoltokat, világosítja az arcbőrt, az egész arc ragyogóbb lesz. Gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően remek választás pattanásos bőr esetén is.

Kinek ajánljuk?

 • Akik gyönyörű porcelán bőrre vágynak,
 • Pattanásos és hiperpigmentált bőrrel rendelkezőknek,
 • Azoknak, akik világosabb bőrre vágynak.

 99 000 Ft / 1 alkalom – 30 perc

Bejelentkezés

8. Regeneration for you – Védőpajzs a szervezetnek

A Regeneration for you infúziós koktél olyan pácienseknek nyújt megoldást, akik hosszabb vírusos és bakeriális betegségek után szeretnének segíteni szervezetünknek a regenerálódásban. Emellett az infúziós terápia azoknak is segít, akik olyan testet megterhelő orvosi kezelésen vettek részt, mely után az immunrendszerük legyengült.

Az infúzió fő hatóanyagai:

Taurin, L-carnitin, Cystein, Lysin, Arginin, Mg, Ca, Cink, B-vitamin, C-vitamin

Kinek ajánljuk?

 • Akik immunrendszerüket szeretnék erősíteni,
 • Azoknak, akik egy hosszabb betegség után szeretnének regenerálódni

99 000 Ft / 1 alkalom – 30 perc

További információ az infúziós terápiáról:

A kezelést megelőzően pácienseink egy konzultáción és előzetes vizsgálaton vesznek részt. Emellett a kezelés szakorvosi felügyelet mellett történik.

INFÚZIÓS 3+1 CSOMAGAJÁNLATOK

Az infúziós csomagajánlataink célzottan és hatékonyan kezelik az adott problémát, ezért az intenzív és eredményes hatás érdekében javasoljuk a bérlet vásárlását. 3 infúziós alkalom vásárlás esetén, 1 alkalmat ajándékba adunk. 

Milyen időközönként lehet a bérletet igénybe venni?

Kéthetente 1 alkalommal lehet részt venni a kezelésen, így 8 hét alatt zárul le a 4 alkalom. 

Mivel bizonyos problémák kezeléséhez több infúzió is ajánlott, ezért csomagjaink lehetővé teszik az összekombinálást, azonban fontos megjegyezni, hogy egyszerre egy alkalommal nem keverhetőek a különböző infúziók.

Választható csomagjaink nevei: 

Diamand csomag, Dental csomag, Anti-Aging csomag és a Személyre szabott csomag, melyek mindegyike egyedi előnyöket és kezeléseket kínál az Ön igényeinek megfelelően.

Diamond csomag 3+1
A Diamand csomag célja a szépség megtartása, az egészséges bőr támogatása és a friss, ragyogó megjelenés elérése. Ez az infúziós kezelés összpontosít a bőr hidratálására, és a vitaminok, antioxidánsok gondos kiválasztásával támogatja a bőr megújulását, hogy Ön a legjobb formáját hozhassa ki még a legstresszesebb időszakban is.

520 000 Ft helyett 397 000 Ft

Dental csomag 3+1:
A Dental csomag egy olyan speciális infúziós kezelést kínál, amely segít fenntartani a szájüreg egészségét és a nagyobb szájsebészeti beavatkozások előtt/után támogatja az immunrendszert és annak regenerálódását. Az ásványi anyagok és vitaminok összeállítása elősegíti a fogak és az íny egészségét, ezzel erősítve, hozzájárulva az egészséges fogak és szájhigiénia megőrzéséhez.

396 000 Ft helyett 297 000 Ft

Anti-Aging csomag 3+1:

Az Anti-Aging csomag az öregedés jeleinek csökkentését tűzte ki célul. Különleges összetétele révén e csomag segíti a sejtek regenerálódását és az antioxidánsok bevitelével támogatja a bőr feszességét, így segítve az Ön fiatalos megjelenésének megőrzését.

462 000 Ft helyett 363 000 Ft

Személyre szabott csomag, 3+1:
A Személyre szabott csomag lehetőséget ad arra, hogy egyedi igényeire alakítva állíthassuk össze a megfelelő infúziós kezelést Ön számára. Ez a csomag rugalmas megoldást kínál, melynek keretében meghatározhatja, milyen összetevők segítik leginkább az egészségének és jólétének javítását.

520 000 Ft helyett 397 000 Ft

Választható extra SHOT-ok:

Folsav 19.000 Ft
L-Carnitin+ fiz só 100 ml19.000 Ft
A, D, E, K-vitamin35.000 Ft
B12- vitamin komplex 100 ml35.000 Ft
Kurkumin 50 mg55.000 Ft
Rezveratrol 25 mg55.000 Ft

  Vegye fel velünk a kapcsolatot:







  Biztonsági kód
  captcha