fbpx

Több mint fogászat – az Implant Központ fő értékei

Az Implant Központ több, mint egy fogászat. Nemcsak számunkra, de a pácienseink visszajelzései alapján bátran állíthatjuk, hogy eddig a szolgáltatásainkkal mindenki 100%-ban meg volt elégedve! Hozzánk az ember szívesen jön, hisz pácienseink kényelemérzete és az, hogy biztonságban érezzék magukat számunkra a legfontosabb. A legnagyobb odafigyeléssel dolgozunk, minden téren!

Saját fogtechnikai labor

Saját fogtechnikai laborunkban készítjük el a fogpótlásokat. Fogtechnikusaink személyesen konzultálnak Önnel, hogy megvalósulhassanak egyéni elképzelései, és közösen megteremtsük Önnek a megálmodott mosolyt.

Higiénia – minden szinten

A hónapokig tartó magasfokú sterilitást biztosítandó W&H Autokláv( a képen balra) fertőtleníti a belső terében keletkező túlnyomásos, telített vízgőz segítségével műszereinket, így elpusztítja a felületükön található egészségre káros mikroorganizmusokat.

W&H Autokláv és Miele thermo-dezinfektor

Miele thermo-dezinfektor (a képen jobbra) lehetővé teszi számunkra fogászati eszközeink magas hőfokon történő, alapos és megbízható tisztítását és fertőtlenítését.

Az Implant Központ Buda rendelőiben orvosaink Ophardt érintésmentes csapok segítségével végzik a bemosakodást kezeléseinkhez. A készülékek a melegvizet, a fertőtlenítő szappant, és a kézfertőtlenítőt is kézi érintés nélkül adagolják.

Ophardt érintésmentes csap és germicid lámpa

Klinikánk teljes légterének csírátlanításához germicid lámpákat telepítettünk hűtő-fűtő szellőzőrendszerünkbe. A lámpa sugárzása elpusztítja a légtérben található baktériumokat, vírusokat, gombákat, a nap 24 órájában tisztítja a levegőt a rendelő teljes területén.

Ezt követően a német Ophardt érintésmentes kézfertőtlenítőjét vehetik pácienseink használatba, ezzel is meggátolva a kórokozók terjedését.

Ophardt érintésmentes kézfertőtlenítő és automata cipőtalpfóliázó gép

Azt szeretnénk, hogy pácienseink tudják, klinikánkon jó kezekben, biztonságban érezhetik magukat. Mindehhez nem csak a maximális szakmai elhivatottság járul hozzá, hanem a legmagasabb szintű higiéniai előírások betartása is. Érkezéskor minden páciensünk cipőjét automata cipőtalpfóliázó gép vonja be vékony fóliaréteggel, így biztosítjuk, hogy semmiféle szennyeződés ne jusson rendelőnkbe.

Rendszeres kontrollvizsgálat

Az Ön egészséges, önbizalommal teli mosolya közös érdekünk, és szívügyünk, emiatt nem engedjük el kezét kezeléseink után sem! Egy fogászati beavatkozás sikere végső soron nagyban múlik az utólagos szájápoláson, és a precíz orvosi kontrollvizsgálatokon. Klinikánkon egyedülállóan 4 havonta tartunk kötelező kontrollvizsgálatot annak érdekében, hogy bármilyen jellegű felmerülő problémát már a kezdeti stádiumban orvosolni tudjunk. Így tudjuk biztosítani pácienseink elégedettségét, és az akár élethosszig tartó garanciát is.

Implant Központ recepció – már a megérkezés is kellemes!

Állandó gondoskodás

Az Ön kényelme érdekében mi biztosítjuk a kezelés utáni napokban szükséges gyógyszereket illetve szájhigiéniés eszközöket, szájöblítő szert, szükség esetén előre behűtött jégzselét. Ezzel időt és energiát spórolunk Ön számára, hiszen nem szükséges külön gyógyszertárba menni, sorbanállni, várakozni.

Időpont kérés

Pihenőszoba

Tudjuk, hogy a foghiány lelkileg is érzékenyen érint minden embert, így klinikánkon külön pihenőszoba várja a szájrehabilitációs eljárásban résztvevőket, mely közvetlen a műtőnkből nyílik. Szakértő kollégáink Öntől egy karnyújtásnyira bármikor állnak rendelkezésére. A diszkrét, privát helyiség lehetővé teszi, hogy amíg a fogpótlás elkészül, Ön a műtétet végző orvosán és az asszisztencián kívül senki mással ne találkozzon (kísérője természetesen Önnel tarthat).

Diszkréció

Az Ön testi-lelki jólléte számunkra a legfontosabb. Annak érdekében, hogy a fogászati beavatkozásokkal járó kellemetlenségeket minimalizáljuk, Önnek nem kell ideiglenes fogpótlás nélkül távoznia klinikánról. Függetlenül attól, hogy a beavatkozás egy hídpótlás, vagy egy nagyobb lélegzetvételű implantációs műtét, Ön minden esetben azonnali ideiglenes fogpótlást kap.

Kimagasló technikai felszereltség

Szájsebészeti beavatkozásaink során a Piezomed ultrahangos készülék ( a képen balra) könnyíti meg orvosaink munkáját például betört foggyökerek, fogeltávolítás, csontpótlás és egyéb csontműtétek esetén. Az ultrahangos technológia a pácienseink életét is érezhetően megkönnyíti: a kezelés kevesebb fájdalommal, kisebb duzzanattal jár (a csontot kíméletesebben munkálja meg), és rövidebb a regenerációs szakasz.

Piezomed ultrahangos készülék, Medit i700 szájszkenner, EMS Airflow Prophylaxis Master

A svájci EMS Airflow Prophylaxis Master homokfúvásos technikájával (a képen jobbra) fájdalommentesen tudjuk a fogkőeltávolítást, és professzionális fogtisztítást elvégezni. Kíméletességének és precizitásának köszönhetően nem sérül a fogzománc, mégis teljes mértékben eltávolítja még az íny alatti fogkövet is. A csúcstechnológiás készülék három különböző kezelést végez el egyszerre: eltávolítja a fogkövet, polírozza, valamint fehéríti a fogakat. Egyetlen kezelés áráért gyakorlatilag három szolgáltatást nyújt.

Időpont kérés

Célunk, hogy pozitív fogászati élményt nyújtsunk pácienseinknek, és a vizsgálatokkal járó kellemetlenségeket minimalizáljuk. Medit i700 szájszkennerünk (a fenti képen középen) higiénikus, kíméletes, kellemetlenségektől és fájdalomtól mentes lenyomatvételt tesz lehetővé. Elkerülhető a hányinger, légzési nehézség érzése, valamint a lenyomatvételi anyagok okozta irritáció. Azonnali 3D virtuális képet kapunk az Ön fogairól, forradalmasítja a fogászati lenyomatvétel technikáját. A szkenner ötvözi a kiváló szkennelési- és az úttörő caries diagnosztikai technológiát mely lehetővé teszi mind a felületi, mind a fogak közötti, szabad szemmel nem látható fogszuvasodás korai felismerését, mindezt röntgensugár nélkül.

Zeiss Extaro 300 és GENDEX GXDP-800 Cone Beam CT készülékek

Annak érdekében, hogy a legtisztább és legrészletesebb képet kaphassuk az Ön fogainak és állcsontjainak állapotáról, mindezt felesleges sugárterhelés nélkül, klinikánkon GENDEX GXDP-800 Cone Beam CT teszi teljessé a digitális diagnosztikát. Munkánk minden területén a legnagyobb segítségünk, legyen szó egy egyszerűbb foghúzásról, gyökérkezelésről, szájsebészeti illetve parodontológiai műtétről, vagy akár nagyobb lélegzetvételű implantációs beavatkozásról.

Nagyítás, pontosság, precizitás- ebben segít nekünk a Zeiss Extaro 300 fogászati mikroszkópunk gyökérkezelés, esztétikai fogászati kezelés során, de ugyanúgy alkalmazható parodontológiai vagy szájsebészeti műtét alatt is.

Időpont kérés

Szakavatott orvosok

Klinikánkon minden kezelést szakterületén kiemelkedő tudású szakorvos vagy szakasszisztens végez. Az implantációs beavatkozásokat, és a teljes szájrehabilitációt maguk a klinika alapítói, Dr. Gelesz Nikolett és Dr. Horváth Ferenc végzi. Ön biztos lehet benne, bármilyen panasszal is fordul hozzánk, rendelőnkben a legjobb kezekbe kerül.

Hisszük, hogy  apró részletekben, a valódi odafigyelésben és törődésben rejlik a titkunk, amelynek köszönhetően pácienseink is érzik, hogy klinikánkon korábban nem tapasztalt fogászati-, és orvos-élményben lesz részük.    Biztonsági kód
    captcha